Prin certificatul „Certified Passive House Tradesperson” pe care il detinem, va putem transmite o imagine de ansamblu asupra conceptului de Casa pasiva precum si a modalitatilor practice de punere in opera a materialelor si tehnologiilor folosite. Toate acestea vor aduce beneficii tuturor celor implicati in constructie, inclusiv clientului, planificatorului / arhitectului, meseriasilor, producatorilor de produse si comerciantilor.

Privite din exterior, Casele Pasive nu se deosebesc de casele conventionale, deoarece termenul „Casa pasiva” se refera la un concept si nu la o anumita constructie. Proiectarea excelenta precum si implementarea atenta a detaliilor sunt factori decisivi in construirea Casei Pasive.

Casa pasiva este un standard de constructie cu consum redus de energie. O locuinta pasiva se caracterizeaza printr-un nivel deosebit de ridicat al confortului si cu un consum extrem de redus de energie. Economiile de energie pentru incalzire se ridica la peste 80% in comparatie cu standardele prevazute de lege pentru cladirile noi. Costurile de incalzire sunt extrem de mici – cresterea preturilor la energie nu afecteaza ocupantii unei Case Pasive.

Cererea de incalzire a Casei Pasive este mai mica de 15kWh / (m²a), aceasta fiind mai mica de 1, 5 m³ de gaz natural sau 1, 5 litri de combustibil, pe metru patrat de suprafata de locuit.

Nivelul ridicat de eficienta energetica se realizeaza in principal prin intermediul componentelor pasive (de exemplu ferestre triplu vitrate cu protectie termica, o anvelopa cu izolatie termica foarte buna si etansa in acelasi timp, o constructie fara puntilor termice , iar necesarul de incalzire poate fi atins prin intermediul sistemului de ventilatie cu recuperare de caldura, de inalta eficienta). Fiecare Casa Pasiva construita aduce o contributie la protectia mediului inconjurator, fata de care toti ar trebui sa fim mai atenti. Calitatea materialelor, a punerii lor in opera precum si a serviciilor de constructie este esentiala pentru o Casa Pasiva.

De aceea noi va putem ajuta si indruma ce materiale sa folositi si cum sa le puneti in opera. Calitatea materialelor achizitionate este esentiala in realizarea si atingerea parametrilor de Casa Pasiva. Fiecare material achizitionat trebuie obligatoriu sa fie insotit de acte de provenienta precum si certificate care sa le ateste calitatea.

Consultant casa pasivaDesigner casa pasivaCertificare casa pasiva

Ai nevoie de consultanta in domeniul caselor pasive? Suna-ne la numarul 0721 28 32 35.

Ce spun clientii nostri?

House Residence Brasov
House Residence
Ruxandra Moraru, Manager

Colaborez cu echipa de la Audit-Energetic-Brasov.ro de aproape 2 ani. Profesionalismul si promptitudinea sunt doua calitati esentiale care au stat la baza colaborarii noastre. Am achizitionat  certificate energetice pentru cele 5 blocuri ale House Residence precum si raporturi de audit energetic pentru autorizatiile de constructie . Vom continua colaborarea si pentru celelalte investitii imobiliare ale firmei noastre. Sunt multumita de aceasta colaborare si ii recomand cu incredere.

TGAPROIECT CONS logo
TGAPROIECT CONS
dr. ing. Teofil Galatanu, Director
Competenta, profesionalismul si promptitudinea au fost elemente pe care le-am cautat cand am ales sa colaborez cu Auditor-Energetic-Brasov.ro. Am gasit aceste calitati si ele mi-au fost confirmate de-a lungul intregii colaborari. De aceea recomand aceasta firma de audit energetic ca fiind un colaborator
profesionist si de incredere.
Agentie imobiliara Premier Brasov
Agentie Imobiliara Premier
Andrei Georgescu, Director

Colaborarea cu Auditor Energetic Brasov, am inceput-o in 2014 si de atunci pentru majoritatea tranzactiilor imobiliare (care necesitau certificare energetica), am solicitat serviciile echipei. Promptitudinea, timpul rezonabil de eliberare, corectitudinea si acuratetea documentelor intocmite (avand aprecieri din partea bancilor si a notarilor cu care colaboram - schitele atasate documentatiilor de nivel ridicat), pretul rezonabil al serviciilor efectuate, au consituit criteriile bunei noastre colaborari. In momentul in care au obtinut acreditarea pentru certificarea energetica a spatiilor industriale colaborarea noastra a acoperit si acest segment important al activitatii noastre. Am recomandat si recomand cu incredere.

Pentru detalii suna-ne la 0721 28 32 35 sau lasa-ne numarul de telefon aici si te sunam noi inapoi!